Friday, September 22, 2006
И все пак усмивката е важна!
Хаха...Симонка пита кога ще четем нов пост:) доста уместен въпрос с оглед на това колко рядко драскам тук...Всъщност се случват толкова много неща и в същото време все ми се струва че не си струва да пиша за тях. А като се замисля какво става с мен ии да, осъзнавам че съм много различна, че ми пука , да, Жоро, пука ми и то много! И наистина не мога да се разбера и наистина съм объркана и ми е ужасно трудно...Онази вечер ти казах че искам да помисля и осъзнах че във всяко нещо, което ми беше казал има поне 50% истина...другите 50% са си моята си истина, онази, която е различна от твоята и точно заради която се обърквам...Бях казала че тази година единствената ми цел е да съм щастлива, но лошото е че да си щастлив не означава просто да си весел, да се забавляваш и да се смееш много както правя аз...за да съм щастлива имам нужда да знам че има хора, които държат на мен, ама истински,много истински,хора, които не са фалшиви, чиято усмивка не е измислена, чиито думи идват от сърцето! И най-лошото от всичко е че осъзнавам колко съм сама...имам една Ивка. Всички други идват и си отиват и незная кога пак ще се върнат...Плаче ми се, а не мога да плача, не виждам смисъл, а може би няма и причина. Сигурно всичко е защото съм егоистична и искам да ми е хубаво на мен...Да, егоистична съм!Отблъсквам хората, които са мили с мен, сякаш чакам принцът от приказките..(Ха-ха...все едно аз съм принцесата...де да бях : ) Имам нужда от промяна и това е! Не издържам вече тук, не издръжам в този град, сред тези измислени хора...всичко хубаво е само имагинерно, всичко е толкова сиво, толкова студено, толкова грозно...А аз обичам студа, обичам зимата, защо не ми е хубаво ?! По дяволите пак взех да мисля много...просто искам да съм себе си! Просто искам да съм щастлива! Истински! Да бъда истинска!

И все пак усмивката е важна, нали :) Затова и няма да спра да се усмихвам, истински...
 
posted by DeeDee at Friday, September 22, 2006 | Permalink |


3 Comments:


  • At 9:36 PM, Blogger nitro

    This comment has been removed by a blog administrator.

     
  • At 9:38 PM, Blogger nitro

    Мило момиче,
    не откривам проблем в теб, наистина...
    Ти си добро момиче, усмихната, общителна... приятелски настроена.
    Не те познавам много и да, съжалявам че е така, но мисля, проблема не е в теб.В същност може би е до онази степен, в която просто те е СТРАХ да се довериш достатъчно на някой, психолозите му викат - трудно приобщаване.Не че няма хора, които искат да са ти приятели!Но един приятел не идва ей-така.Знаеш, той е най-скъпото нещо на света :)
    За да станем наистина приятелки с Деница ни трябваше около година, докато стане.И то не година от да се познаваме, а година от да започнем да излизаме всеки ден. :)А иначе и аз преди като теб много желаех приятел :)

    А ако си мислиш, че проблема е в двуличните и т.н. хора в стз - пробвай някакви групови интереси, където може да се запознаеш с още хора - пр. фотография (знам че харесваш), червен кръст, ученически съвет, шу-голф ;), СВЕТАЯ бира в Аязмо, та дори ако щеш - Правене на Оригами!

    Успех!
    пиши в следващия пост резултатите ;)

     
  • At 11:37 PM, Blogger deni 4avdarova

    hei dilqn4e znam 4e nai veroqtno ne sum to4no 4oveka ot koito iska6 da go 4ue6,i vse pak....kogato ima6 nujda da pogovori6 s nqkoi,mislq 4e mi ima6 nomera

     
You Are an Intense Kisser
When you kiss, it's deep and powerful You don't take kissing lightly Your kisses always have meaning And they always make your head spin
What's Your Kissing Style?